Revista Top Gear va prezinta in premiera mondiala primele fotografii cu noua Dacia Logan Break, precum si cu versiunea utilitara a acesteia

La Salonul Auto de la Geneva din primavara acestui an, o tara intreaga a suspinat adanc cand cei de la Dacia au dezvaluit primul concept din istoria marcii de la Mioveni. Dupa aceeasi reteta, noua caroserie a masinii nationale va fi prezentata in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris, din toamna.

SPIONAJ

In urma unor eforturi deosebite, revista Top Gear Romania prezinta in premiera mondiala poze spion ale noii Dacia Logan Break, necamuflata, surprinsa chiar aici in Romania.

Estetica pare sa nu fi contat deloc. Logan Break va fi vandut in locul lui Renault Kangoo si astfel proportiile uriase si designul practic par normale pentru o masina ce va fi in acelasi timp break, monovolum si utilitara.

Logan Break pastreaza 90% din caracteristicile conceptului Steppe. Lipsesc doar accesoriile de caroserie tip off-road si designul modern al blocurilor optice si al bordului. Masina va avea usi spate cu deschidere diametral opusa, si nu hayon, iar marginea de incarcare este mult mai joasa decat la versiunea limuzina.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.