"Raportul Rafo si SNTR" pentru urechile FMI
Presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Gabriel Zbarcea, s-a intalnit, ieri, cu o delegatie a Fondului Monetar International (FMI), printre subiectele analizate figurand situatia societatilor Rafo Onesti, SNTR, Tractorul Brasov si Electroputere Craiova. "Am discutat cu delegatia FMI pe tema situatiei actuale a Rafo, SNTR, Tractorul si Electroputere si a stadiului privatizarii din acest moment, precum si viziunea mea si a institutiei pe care o conduc privind aceste subiecte", a declarat, ieri, pentru Mediafax, Gabriel Zbarcea. Potrivit unui comunicat al AVAS, discutiile au vizat stadiul indeplinirii prevederilor memorandumului de politici economice si financiare si programul de privatizare in 2005. "Gabriel Zbarcea a subliniat ca o pondere semnificativa in activitatea pentru 2005 o vor avea mai ales activitatile de valorificare a activelor statului si de postprivatizare, deoarece portofoliul de privatizare s-a diminuat", se arata in comunicat.

Pe de alta parte, presedintele AVAS a discutat cu reprezentantii Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) pe tema proiectelor bancii in Romania, in special privatizarea Bancii Comerciale Romane. Delegatia BERD a fost condusa de directorul BERD pentru Romania, Hildegard Gacek.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.