Banca Comerciala Romana va acorda credite in valoare totala de 50 milioane RON firmelor care infiinteaza locuri de munca

FACILITATI - Banca a castigat licitatia organizata de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca pentru atribuirea creditelor. Suma care poate fi acordata sub forma de credit pentru fiecare loc de munca nou creat este 10.000 RON. Valoarea totala a creditului se stabileste in functie de locurile de munca pe care beneficiarul se obliga sa le creeze, fara sa depaseasca 1 milion de RON pentru un singur beneficiar. Dobanda perceputa este jumatate din dobanda de referinta stabilita de BNR. Aceasta poate scadea la un sfert, pentru judetele care au inregistrat anul trecut o rata medie a somajului mai mare decat media pe tara.

Credite cu dobanda avantajoasa si pentru studenti intreprinzatori

Oportunitate Si studentii care vor sa-si deschida o afacere pot beneficia de dobanda scazuta. Conditia este ca ei sa urmeze cursuri la zi, sa fie la prima facultate si sa aiba pana in 30 ani. Oferta este valabila si pentru somerii care infiinteaza intreprinderi mici si mijlocii, unitati cooperatiste, asociatii familiale sau devin persoane fizice care desfasoara in mod independent activitati economice.Pentru a obtine creditul, studentii trebuie sa conceapa un plan de afaceri dupa o idee fezabila.

Acest program ii incurajeaza pe tineri sa-si puna in valoare ideile, dar, in acelasi timp, le impune si o rigoare in a obtine succesul in afaceri.
Cornel Cojocaru, purtatorul de cuvant al BCR


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.