Doar 3 zile ne mai despart de decernarea primelor premii in industria de comert electronic. Gala Premiilor E-Commerce se va desfasura joi, 8 iunie, la Camera de Comert si Industrie Bucuresti, Sala George Assan, incepand cu ora 19.00. Evenimentul va fi transmis live pe Internet prin intermediul portalului de business www.wall-street.ro si cu sprijinul WSI Internet Consulting si al Euroweb Romania.

Pentru prima oara in Romania, industria de comert electronic isi va cunoaste castigatorii. Toti cei care au inregistrat performante sau au promovat e-commerce-ul romanesc vor fi rasplatiti in cadrul festivitatii de premiere organizate de singura publicatie de profil, Link2eCommerce.

In competitie sunt inscrise bancile care ofera servicii de comert electronic (atat pe parte de Emitere, cat si de Acceptare), procesatorii de plati si 35 de site-uri care accepta plata online. Premiile vor fi acordate in functie de criterii obiective (cifrele rezultate in urma activitatii pe 2005, furnizate de autoritatile din domeniu), dar si in baza votului juriului pentru categoriile de premii la care sunt avute in calcul mai multe criterii de departajare. Identitatea juriului va fi dezvaluita doar in cadrul Galei pentru a nu exista riscul influentarii juratilor. De asemenea, alegerea celui mai bun site de comert electronic survine in urma analizarii a peste 100 de elemente de departajare ce vor fi facute publice dupa anuntarea castigatorului.

Gala va beneficia de participarea actorilor importanti din industrie, reprezentanti ai bancilor, ai organizatiilor internationale emitente de carduri, ai procesatorilor de plati, ai autoritatilor publice si ai magazinelor virtuale.

Speram ca acest eveniment sa demonstreze potentialul pietei de comert electronic si sa contribuie la ascutirea competitiei si la cresterea profesionalismului tuturor celor implicati.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.link2ec.ro

Organizatorii multumesc tuturor partenerilor evenimentului care cred in forta comertului electronic romanesc: WSI, Euroweb, Kondiment Solutions, Quadrant Amroq Beverages (Pepsi), Money Channel, Wall-Street, 9AM, ComunicateDePresa, ARBOmedia, Rompres, Underclick, CityFM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.