Anul acesta, in perioada 2-16 iulie, se va desfasura o noua editie a Scolii de Vara "Romania Secolului XXI" (SDV 2006). Tema din acest an va fi "Dezvoltarea Durabila:Provocare pe termen lung". Organizatorii au ales aceasta tema pentru ca in Romania se simte o vadita lipsa de initiativa si viziune pe termen in a realiza o stabilitate economica si social-politica. Organizatorii SDV 2006 le vor propune participantilor sa afle impreuna cum sa construiasca responsabil, gandindu-se ca viitorul nu este numai al lor si ca fiecare are un rol de jucat in lumea asta mare.

Asociatia studenteasca "Voluntari pentru Idei si Proiecte" se mandreste cu acest proiect, ce a ajuns la a saptea editie. Cei peste 180 de "absolventi" ai Scolii de Vara, impreuna cu organizatorii, formeaza o comunitate. Dupa declaratiile invitatilor, comunitatea Scolii de Vara reprezinta o dovada ca tranzitia se incheie si Romania intra in normalitate. Mai concret, Scoala de Vara inseamna doua saptamani in care 30 de studenti si masteranzi romani locuiesc in Bucuresti impreuna cu organizatorii si participa la conferinte sustinute de personalitati ale momentului.

Scoala de Vara de anul acesta se va desfasura in perioada 2-16 iulie. Organizatorii nu vor sa se dezica nici anul acesta. Asa ca nu vor lipsi nici de data aceasta discutiile aprinse cu invitati de seama, cum ar fi Gilda Lazar, Mona Musca, Cristian Parvulescu sau Lucian Mandruta.

Cei carora le-am atras atentia si vor sa participe la proiect, trebuie sa trimita formularul de aplicare, impreuna cu CV-ul si un eseu (nu mai lung de 2000 de cuvinte) pe tema "Durabil pentru Romania" la adresa scoaladevara@gmail.com, nu mai tarziu de 20 iunie. Formularul si mai multe detalii puteti afla la www.scoaladevara.com.

9AM si Wall-Street de numara printre partenerii media, alaturi de Adevarul, B24FUN, Cariere, Dilema Veche, eJobs si Romania Libera


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.