Targ - Una dintre atractiile targului deschis ieri la Sphera Building Center a constituit-o casele din lemn asamblate de constructori la fata locului. Firma Gerex a venit cu o casuta care pare de jucarie. Are numai 20 mp cu tot cu veranda, iar inauntru ar fi loc cat pentru un pat pliant si o noptiera. Baia si bucataria au si ele dimensiuni liliputane. "Casa este din lemn de molid, iar pretul estimativ este de 150-200 euro/mp. La cererea clientului putem face case si mai mari, ba chiar si fundatii de beton", ne-a spus Constantin Carja, administratorul firmei Gerex.

Alaturi, o alta companie construieste case tot din lemn de rasinoase, cu o suprafata de 60 mp, la pretul de 11.000 euro. La cererea clientului, firma construieste si case din esente de pin siberian sau cedru, dar in acest caz pretul structurii se dubleaza.

Pretul unei case predata "la cheie" ajunge la 304 euro/mp, plus TVA. "In pret firma monteaza usi si ferestre, centrala termica murala, calorifere din otel, gresie si faianta tip Cesarom, parchet laminat, obiecte sanitare si scara interioara din lemn de brad. Tot noi ne ocupam si de jgheaburi si burlane, de intrerupatoare si prize", ne-a spus Paul Manoliu, directorul de productie al firmei Primeus. Pretul nu include transportul pana la destinatar al materialelor de constructie si nici costul fundatiei viitoarei case. Targul tine pana duminica, 28 mai, ora 15.00. Este gratuit.

Mijloace de transport: autobuze 126, 226, 168, 268,368

Tramvaie: 8,11, 12

Troleibuze: 69, 90,91,96


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.