Operatorul de telecomunicatii Romtelecom a lansat primul pachet care contine atat internet de banda larga, cat si minute de convorbiri incluse

"Credem ca este un produs accesibil si avantajos, pentru 20 de euro pe luna clientul primind conexiune nelimitata la Internet prin ADSL si 300 minute la nivel national", a declarat, citat de Rompres, Pieter Bakker, director executiv comercial al Romtelecom, la "Ziua Comunicatiilor", organizata in cadrul CERF.

Pachetul de internet si voce, denumit ClickNet Express Extra, presupune plata unui abonament lunar de 20 de euro si include o conexiune la internet bazata pe tehnologia ADSL, cu viteza de descarcare de pana la 256 Kbps si 300 de minute de convorbiri la nivel national, in reteaua Romtelecom, indiferent de palierul orar.

ClickNet Express 256 Extra functioneaza pe o linie telefonica obisnuita si confera utilizatorilor conexiune internet de mare viteza, de 256 kbps la descarcare si 64 kbps la incarcare. Pachetul include si 30 MB pentru casuta de e-mail, precum si 30 MB pentru gazduirea unui site web.

In plus, pana la 30 iunie 2006 orice persoana care doreste sa achizitioneze pachetul de Internet si voce ClickNet Express Extra beneficiaza de o oferta promotionala: instalare gratuita, indiferent de durata contractului (intre 1-3 ani) si reducerea abonamentului cu 50% in primele 2 luni, pentru contractele incheiate pe o perioada de 1 an, in primele 6 luni pentru contractele valabile 2 ani si in primele 12 luni pentru contractele de 3 ani.

Kitul de instalare se poate oferi gratuit pentru contractele incheiate pentru o perioada de 2 sau 3 ani, semnate in cadrul acestei promotii, iar daca clientul prefera sa inchirieze modemul, beneficiaza de reducerea chiriei cu 50%, indiferent de durata contractului. Taxa de activare si de instalare a modemului inchiriat este de 50% din valoarea normala, indiferent de durata contractului. ClickNet Express Extra este disponibil si pentru clientii persoane fizice.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.