La Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a prezentat, ieri, Corneliu Iacobov, principalul "aranjator" al unei fraude la bugetul Romaniei in valoare de 1,5 miliarde de euro.
"Voi sunteti cei care stiti ce am facut. Ramane de vazut pentru ce am fost chemat", a declarat Iacobov la intrarea in sediul Parchetului, asaltat de ziaristi.
Intalnirea cu procurorii a durat aproximativ o ora. Lui Corneliu Iacobov i s-au adus la cunostinta, oficial, acuzatiile in legatura cu afacerea RAFO. Asa-zisul om de afaceri este acuzat de complicitate la evaziune fiscala, delapidare si spalare de bani. In acelasi timp i s-au prezentat si ordonantele care stabilesc efectuarea controlului averii si instituirea sechestrului asupra averii afaceristului Iacobov. Termenul la care va incepe audierea lui Iacobov a fost stabilit pentru data de 7 februarie.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.