Noua politica de preturi instituita, recent, de managerii austrieci ai Petrom contine, pe langa ultima miscare de reducere a preturilor unui set de benzine si motorine, o serie de alte viitoare surprize. Astfel, potrivit afirmatiilor unor surse din cadrul companiei Petrom, primele semne ale noii politici tarifare vor fi concretizate prin stabilirea unei zile fixe in care, cand va fi necesar, populatia va fi anuntata de modificarile ce se vor aplica produselor comercializate la statiile Petrom. In acest sens, conducerea companiei a hotarat ca, in fiecare vineri, sa fie comunicate preturile valabile pentru urmatoarea sau urmatoarele saptamani.

De asemenea, o noutate o reprezinta disparitia "celebrului" pret de referinta, maniera prin care fiecare sucursala Petrom, prevalandu-se de marja de "plus-minus 5%", isi "regla", de regula in sus, propriile preturi la benzine si motorina. Insa punctul forte al strategiei preturilor conceputa de conducerea Petrom si preconizata a fi materializata "in cateva saptamani" se va regasi in posibilitatea ca fiecare din cele peste 600 de statii aflate in patrimoniul Petrom sa aiba un pret propriu, stabilit in functie de volumul vanzarilor al carburantilor. Oricum, referindu-se la scaderea preturilor doar pentru un sortiment restrans de benzine si motorine, sursele Petrom au concluzionat ca "toate produsele comercializate sunt ecologice, asa incat automobilistii pot folosi fara probleme produsele ale caror preturi au fost micsorate."


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.