Primul Euromall din Romania construit de Union va fi amplasat la Pitești, potrivit unui comunicat de presă al grupului Union, remis Rompres. "Le mulțumim partenerilor noștri pentru increderea acordată și pentru faptul că ne-au oferit oportunitatea de a ne extinde și dezvolta pe piața locală, in cadrul unuia dintre cele mai renumite centre comerciale de tip mall din lume. Le vom oferi piteștenilor valorile care au făcut din Univers'all unul dintre cele mai apreciate supermarket-uri autohtone: responsabilitate, respect, promptitudine și inovație, care se vor concretiza intr-o selecție deosebită de produse și excelența unor servicii complementare", a declarat Geo Buruiană, director general al Univers'all.

"Această cooperare excelentă este un semnal pozitiv pentru activitatea noastră și un indicator al angajamentului Euromall față de Romania. Companiile noastre impărtășesc valori similare și cu siguranță oferta noastră comună se va dezvolta și in viitor, pentu a acoperi cat mai bine nevoile romanilor", a arătat domnul Moshe Turgeman, responsabil de componenta de marketing a proiectului Euromall.

Supermarket-ul Univers'all va fi amenajat la parterul complexului comercial Euromall Pitești și va avea o suprafață de peste 2100 de metri pătrați. Pe langă faptul că pune in vanzare, pe suprafețe extise, o gamă largă de produse alimentare și nealimentare, Unviers'all oferă produse la prețuri competitive, precum și o varietate de servicii complementare destinate confortului clienților.

Lansarea oficială a complexului comercial Euromall Pitești este preconizată a avea loc in februarie 2007. In prezent se desfășoară lucrările de construcție ale centrului comercial, demarate la sfarșitul anului 2005. Pană in prezent, Euromall a incheiat deja contracte de parteneriat pentru peste 60 la sută din suprafața destinată inchirierii.