Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri de la Sibiu introduce sistemul de tranzactionare virtuala, venind astfel in ajutorul celor care doresc sa invete si sa se familiarizeze cu tranzactiile bursiere

"Introducerea tranzactiilor virtuale are drept scop cresterea numarului investitori in piata la termen, permitand celor interesati sa isi construiasca o imagine clara asupra multiplelor avantaje ale instrumentelor derivate, de la costurile foarte reduse, la randamentele consistente si sistemul de compensare foarte eficient, ca sa mentionez doar cateva dintre ele", potrivit presedintelui bursei sibiene, Teodor Ancuta, citat de Rompres.

Acest nou mod de tranzactionare se adreseaza celor interesati de mecanismul de functionare al pietei futures si options, precum si de modul de utilizare a platformei electronice de tranzactionare ELTRANS. Accesul pe piata virtuala se face in baza unui cont (user-name si parola) alocat de catre Departamentul Informatic al bursei.

Platforma ELTRANS permite accesul de oriunde din tara, prin intermediul unei conexiuni internet, dar este bazat pe tehnologii de ultima ora, orientate spre internet, cu securitate extinsa si folosire mai usoara.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.