Randamente de peste 100% pe cea mai mare bursa. Cu 10.000 de dolari oricine poate juca la marile burse din Europa si SUA

Daca dispuneti de 10.000 de dolari si doriti mai mult decit jocul la Bursa de Valori Bucuresti, atunci puteti incerca sa jucati la cele mai mari 17 burse de valori din SUA si Europa. Iar acest fapt este posibil de la calculatorul personal. De acest lucru va poate asigura firma de consultanta KTD Invest, care poate face posibila conectarea romanilor la pietele de capital ale lumii prin intermediul sistemului Saxo Trader.

Joc prin Internet

"In principiu, accesul la marile piete de capital din Europa si Statele Unite ale Americii se realizeaza prin intermediul unui program (o aplicatie) instalat pe calculatorul personal. Apoi, prin Internet, potentialul client se conecteaza online la brokerul sau", sustine Iulian Panait, presedintele KTD Invest. Clientul va transfera banii, minimum 10.000 de dolari, in contul bancii din Danemarca, Saxo Bank, iar apoi va primi accesul la SaxoTrader, o platforma de tranzactionare a produselor financiare. Astfel, direct de pe calculatorul personal, investitorul are acces la cele mai noi produse de investitii oferite de pietele de capital ale lumii: valute convertibile, actiuni, indici, CFD, contracte futures si optiuni, fonduri valutare.

Cotatii in timp real

"Sistemul SaxoTrader permite investitorului sa aiba cotatii in timp real pentru toate instrumentele de investitii si confirmarea imediata a executarii tranzactiilor, putind efectua evaluarea automatizata si actualizata continuu a portofoliului detinut", prezinta avantajele sistemului Iulian Panait. Nu trebuie sa uitati faptul ca si afara sint randamente foarte bune. Spre exemplu, investitia la un fond strain poate aduce un randament de 40-60%, iar pentru obligatiuni cistigul este de 12%. Pe piata valutara internationala Forex, cistigul poate sa depaseasca 100% pe an.

Ce trebuie sa stiu

Unul dintre jucatorii de afara este Pavel Eugen. Domnia sa crede ca cei care sint pasionati de acest joc trebuie sa cunoasca foarte multe, in primul rind despre societatea de brokeraj din afara. "Nu toate firmele de brokeraj sint obligate de legislatia tarii respective sa garanteze pina la o anumita suma de bani contul clientului in caz de faliment. La Saxo Bank suma garantata este de 40.000 de euro, si atunci eu, ca jucator, am grija sa nu depasesc aceasta suma. Sint in schimb case de brokeraj renumite din Elvetia si SUA unde, in caz de faliment, contul clientului nu este garantat. De aceea cred ca prima grija pe care trebuie sa o aiba un jucator este sa cunoasca cit de cit legislatia tarii de unde este firma de brokeraj referitoare la acest aspect", prezinta citeva sfaturi Pavel Eugen.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.