Grupul Hotelier Caro si lantul de hipermarketuri Cora si-au deschis recent agentii de turism, activitatile turistice devenind din ce in ce mai profitabile si in Romania, dupa ce in acest an a fost inregistrat un excedent de 150 milioane de euro in balanta de plati, iar ponderea acestui sector in PIB este asteptata sa se dubleze in urmatorii ani.
Grupul hotelier Caro si-a lansat, in aceasta saptamana, propria agentie de turism, axata in special pe Spania ca destinatie dar si spre unele oferte in premiera pe piata romaneasca, cum ar fi Gambia (vestul Africii).

"In acest an vom avea zboruri charter spre trei destinatii din Spania - Malaga, Tenerife si Mallorca, dar vom oferi si pachete pentru Cuba, Mexic, Republica Dominicana sau Gambia", a declarat pentru Rompres directorul Caro Travel, Raul Dinescu.

Costul de persoana al unui pachet turistic in Gambia se ridica la circa 1.400 de euro.

Acesta a spus ca investitia necesara pentru deschiderea unei agentii de turism care sa ofere pachete de calitate si oferte interesante este de circa 60.000 de euro.

"Investitia noastra depaseste 60.000 de euro, iar la anul vom investi circa 100.000 de euro pentru a ne pozitiona cat mai bine pe piata", a precizat directorul Caro Travel.

Compania se va concentra pe Spania si America Latina, aflate la mare cautare printre romani, asa cum s-a observat la la Targul National de Turism, organizat in perioada 6-9 aprilie la Bucuresti.

Grupul Cora, care realizeaza investitii importante in dezvoltarea de hipermarketuri la nivelul tarii, a fost prezent la Targul de Turism cu oferta propriei agentii - Cora Voiaj.

Oferta agentiei este variata, cu sejururi si circuite atat in Romania cat si in strainatate. in portofoliul companiei cele mai cautate destinatii sunt Grecia, in apropierea Pastelui, sau sejururile in Paris, Tenerife, Tunisia, Maroc sau Egipt, ca destinatii estivale.

Cora Voiaj ofera si circuite in Maroc, Rusia, China sau Australia. De asemenea, Mamaia este vedeta agentiei pentru turismul intern. Sejururile de sapte nopti, cu demipensiune, la hoteluri de trei sau patru stele pornesc de la 1.477 de lei noi la si ajung pana la 2.400 de lei de persoana. Circuitul Anglia - Franta - Benelux, care se intinde pe o durata de 16 zile costa 725 de euro de persoana.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.