avea o experienta pozitiva la cumpararea unui automobil nou inseamna sa iti alegi dealerul auto potrivit. Dar cum iti dai seama dintr-o privire daca ai nimerit unde trebuie sau esti o victima sigura, daca vei fi tratat ca un client sau ca un simplu detinator de bani, tocmai buni de aruncat pe fereastra?

Evident ca nu vorbim despre masina in sine. Cei care vand masinile nu sunt si cei care le concep sau le ansambleaza. Diferenta dintre masini si dealeri este urmatoarea: poti cumpara o masina buna de la un dealer prost, dar niciodata nu vei cumpara o masina proasta de la un dealer bun.

Semne:

1.Vanzatorii te asteapta deja de la usa, cu ochii mari si "salivand"

La majoritatea dealerilor exista o regula nescrisa prin care un atare vanzator se adreseaza unui anumit tip de public, pentru a obtine o comunicare mai buna. Niciodata un vanzator tanar nu se va adresa unui potential client trecut de 50 de ani cu vorbe de genul "Sa vezi ce de cai are masina asta", la fel cum un vanzator mai in varsta nu se va face inteles in fata unui tanar de 20 de ani care are numai tuning si jante in cap.

La dealerii "sanatosi", esti asteptat sa intri in showroom, dai o mica tura printre masini si apoi esti luat in primire de un vanzator care te intreaba daca te poate asista in alegerea ta.

La dealerii "nesanatosi" esti urmarit de niste "rechini" care de-abia asteapta sa sara pe tine si sa te manance de viu. Deja iti baga pe gat un model care nu se vinde sau eventual vreo masina de pe stoc refuzata de altul. Vrei sa fii pranzul lor?


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.