Connex-Vodafone va elimina serviciul prin care orice posesor de numar din aceasta retea putea trimite trei SMS-uri gratuite. Oficialii companiei spun ca vor lansa insa noi servicii care sa-i multumeasca pe consumatori.

Site-ul Myx.ro nu va mai oferi, de la sfirsitul lunii aprilie, posibilitatea de a trimite trei SMS-uri gratuite in fiecare zi, in orice retea nationala. Evident, utilizatorii sint nemultumiti de aceasta decizie. Ei au lansat chiar o petitie online pentru mentinerea site-ului cu toate facilitatile. Pina ieri, la ora 16.00, isi spusesera opiniile pe site-ul respectiv peste 18.900 de persoane care afirmau ca sint clienti ai companiei de telefonie mobila. Aproape toti criticau aceasta decizie.

Contraatacul Vodafone live!

Oficialii Connex-Vodafone spun ca, cel putin pentru unele servicii de pe acest portal, suspendarea este doar o masura temporara. "Retragerea serviciilor Web2SMS, Album MMS si SMS e-mail face parte din procesul de fuziune a portalurilor MyX si Play. O parte dintre aceste servicii se vor regasi in portofoliul nostru, dupa lansarea ofertei Vodafone live!. In acelasi timp, Vodafone live! va aduce o multitudine de noi servicii inovatoare", spune Andreea Stanescu, Senior Director Consumer Market la Connex-Vodafone. Portalul Vodafone live! este prezentat ca o combinatie intre servicii de informatie si de divertisment. Utilizatorii vor putea sa-si aleaga servicii precum informatii de bursa, sport, mobile TV, serviciul radio dj, dar si jocuri.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.