Producatorul autohton de automobile, Dacia, a anuntat posesorii a aproape 20.000 de modele Logan ca trebuie sa se prezinte la unitatile service autorizate pentru inlocuirea unor componente.

Pentru unele vehicule este necesara schimbarea cricului, pentru altele va fi refacut cablajul motorului, iar cei mai vitregiti de soarta vor fi nevoiti sa accepte o modificare a calculatorului care gestioneaza sistemul de injectie.

Conform Directiei de Comunicare a firmei, reparatia necesara calculatorului este cauzata de "un zgomot ciudat localizat in zona filtrului de aer", explicatie greu de inghitit, mai ales de cei care reclamau un consum de carburant peste cel anuntat de producator.

Cei care au cumparat produsul Dacia au fost instiintati in scris de catre producator fara ca acesta din urma sa anunte public decizia, asa cum se intampla in cazul firmelor care isi respecta cu adevarat clientii.

Oricum, publica sau ascunsa, decizia Dacia reprezinta o premiera pentru producatorul autohton.


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.