Credisson ofera pentru clientii fideli posibilitatea de a beneficia de credite pentru nevoi personale. Valoarea unui astfel de credit poate atinge 3 000 de lei, perioada de creditare fiind de maxumum trei ani

Noul produs de creditare prezinta o serie de particularitati, menite sa simplifice accesul clientilor fideli la finantarea nevoilor personale. Acestia sunt selectionati pe criterii de bonitate si fidelitate si sunt anuntati printr-o scrisoare ca pot beneficia de un credit de nevoi personale in valoare preaprobata de 2.000 RON. Tot ce au de facut este sa dea un telefon de confirmare, sa completeze declaratia atasata scrisorii si sa mearga sa ridice banii, dintr-unul din magazinele indicate in scrisoare. Imprumutul poate fi folosit pentru satisfacerea oricaror nevoi financiare fara nici un fel de limitare din partea Credisson.

"Vrem sa rasplatim fidelitatea clientilor printr-un produs avantajos si flexibil, care se inscrie in seria ofertelor inovative pe care Credisson le-a lansat deja sau intentioneaza sa le scoata pe piata in acest an", a precizat Daniel Boaje, Vicepresedintele si Directorul de Operatiuni al societatii Credisson.

Durata minima de creditare este de 6 luni, putand fi extinsa pana la 3 ani, iar suma imprumutata variaza intre 1.000 si 3.000 RON.

Wall-Street

Sursa: Wall-StreetTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.