Wolf Theiss, una dintre cele mai prestigioase firme de avocatura din Austria, cu reprezentante in Europa Centrala si de Est a sarbatorit deschiderea reprezentantei din Romania printr-o receptie. Evenimentul a avut loc in Sala de Marmura a Muzeului National de Arta Contemporana, intr-o atmosfera in care toaletele elegante si costumele cu papion s-au incadrat perfect in decorul marcat de simbolurile Wolf Theiss.

Teodora Enache a oferit un spectacol de jazz memorabil pentru invitati. Printre participantii la eveniment s-au numarat reprezentanti ai misiunilor diplomatice si ai comunitatii de afaceri din domeniul bancar, firme de avocatura, companii de servicii: E.S. Christian Zeileissen - Ambasadorul Austriei la Bucuresti, Leslie Hawke - fondator OvidiuRom, Richard Andersen - CEO UPC, Silvia Vlasceanu - Consilier Parlamentar Parlamentul Romaniei, Camera Deputatilor, Victoria Marinescu - Consilier Juridic Guvernul Romaniei, Herbert Stein - Presedinte AutoItalia.

La eveniment au participat si reprezentanti de varf ai Wolf Theiss Viena, care au dorit sa fie alaturi de membrii echipei Wolf Theiss din Romania la lansare. Biroul noii companii va fi situat incepand cu luna aprilie in centrul de afaceri Bucharest Corporate Center, unde va detine ultimele doua nivele. Cu aceasta ocazie, reprezentantii Wolf Theiss si-au anuntat planurile de extindere a echipei de experti din Romania, ajungand la un numar de 35 de avocati pana la finele acestui an.

Bryan Jardine, Managing Partner Wolf Theiss Romania a declarat: "Wolf Theiss se implica activ in dezvoltarea pietei din Romania si a clientilor pe care ii are in prezent. Planul de extindere al biroului din Romania, precum si resursele de care dispune, vin sa intregeasca aprecierea Wolf Theiss din punct de vedere al oportunitatilor existente in Romania intr-un moment in care tara se pregateste pentru integrarea europeana.".

Fondata in 1957, Wolf Theiss este considerata una dintre cele mai importante firme de avocatura din Europa Centrala. Compania este specializata in legislatie austriaca, europeana si a afacerilor internationale. Printre clientii Wolf Theiss se numara companii austriece si internationale din domeniul industrial, comercial, companii de servicii, precum si din domeniul bancar si al asigurarilor. Lucrand ca interfata intre domeniul legislativ si cel al afacerilor, avocatii Wolf Theiss ofera solutii inovatoare pentru spete din domeniul financiar, oferind si consultanta in domeniul afacerilor.

Wolf Theiss este una dintre cele mai mari firme de avocatura din regiune, avand la ora actuala o echipa de 330 de angajati, dintre care 170 de avocati, in cele noua birouri din Viena, Belgrad, Bratislava, Bucuresti, Ljubljana, Praga, Sarajevo, Tirana si Zagreb (cooperare locala). Activitatile Wolf Theiss in tarile in care exista reprezentante ale companiei sunt in conformitate cu legile si cu regulile impuse de barourile locale, compania colaborand si cu birouri de avocatura independente.

Wall-Street

Sursa: Wall-StreetTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.