Compania imobiliara Regatta prezinta un nou imobil cu apartamente de lux, amplasat in cartierul Baneasa. Lucrarile la acest bloc au inceput la finele lui 2005, acesta avand termen de predare in toamna anului curent.

Conceput de biroul de arhitectura Artisproiect si construit de Top Design Int., blocul este structurat pe subsol, parter, patru etaje, al cincilea fiind retras. Imobilul ofera un total de 12 apartamente. Acestea se impart in apartamente de doua camere cu suprafata de 63,46mp fiecare si apartamente de trei camere cu suprafete intre 131mp - 140mp.

"Locatia blocului este una de succes, deoarece cererea in zona este foarte mare. Cartierul baneasa este unul dintre cele mai selecte din capitala, oferind constructii de cea mai buna calitate, un ambient deosebit de placut si, de ce nu, imagine. Mai mult, preturile sunt foarte avantajoase, oferindu-le viitorilor proprietari un produs foarte bun si rezonabil. Pretul unui apartament cu doua camere este de 67,000 Euro, iar in functie de suprafata apartamentelor cu trei camere pretul variaza intre 175,000 - 190,000 Euro," a declarat Eugen Paternic, real estate broker in cadrul departamentului Vanzari Rezidentiale, Regatta.

Printre facilitatile oferite, imobilul asigura 12 locuri de parcare la subsol. Locul de parcare este optional si are un pret de 15,000 Euro. Dotarile si amenajarile sunt performante si includ acces la internet, paza 24 ore din 24 cu supraveghere prin circuite video cu control la punctul de paza, instalatii moderne, finisaje interioare si exterioare de lux.

"2006 este dinamic din punct de vedere al ofertei, dar si mai dinamic din cel al cererii pentru apartamente in blocuri noi, localizate in zona de prima calitate precum Parcului Herastrau, Dorobanti, Baneasa. Zona de nord ramane cea mai cautata pentru scopuri rezidentiale," a adaugat Paternic.

Wall-Street

Sursa: Wall-StreetTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.