Poalim Real Estate, un fond israelian de investitii, a inceput constructia unui mall in Constanta, informeaza publicatia online din Israel Globes. Valoarea estimata a investitiei depaseste 40 milioane euro, iar finalizarea constructiei este programata pentru luna mai a anului 2007.

Noul Mall din Constanta va avea o suprafata de aproximativ 55.000 metri patrati, dintre care 35.000 de metri patrati reprezinta spatiul care va fi destinat inchirierii, iar totodata, complexul va beneficia de 1.000 de locuri de parcare.

Vicepresedintele grupului Poalim Real Estate, Amir Avis, a declarat ca acest complex comercial de la Constanta este cel mai important dintre cele 13 proiecte pe care compania israeliana le are in desfasurare.

Potrivit acestuia, mai multe lanturi internationale care sunt deja prezente la noi in tara, printre care Zara, Marks and Spencer, McDonald’s sau Kentucky Fried Chicken, si-au manifestat interesul de a fi prezenti in Constanta Mall.

Poalim Real Estate este unul din cele mai importante fonduri private de investitii din Israel acesta fiind axat indeosebi pe domeniul imobiliar din Israel si Europa de Est.

Wall-Street

Sursa: Wall-StreetTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.