Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza in premiera, prin Universitatea BCR, programul de practica - STUDENT BCR - care permite studentilor efectuarea practicii in cadrul a sapte sucursale BCR din Bucuresti. In primul semestru al acestui an, programul se va desfasura in patru serii de practica succesive a cate doua saptamani, fiecare serie avand acelasi continut didactic.

Studentii pot astfel sa participe la un program profesionist in care sa dea un inteles practic cunostintelor teoretice insusite la facultatea unde studiaza. Totodata, acestia vor analiza si isi vor crea o viziune globala si integratoare a activitatii unei sucursale a celei mai puternice banci din Romania.

De asemenea, studentii vor putea participa la imbunatatirea programului de practica - STUDENT BCR - ca si a activitatii departamentelor din sucursala in care fac practica, exprimandu-si propriile sugestii si pareri intr-o fisa de feedback care le va fi pusa la dispozitie inca din prima zi de activitate in unitatea BCR.

La acest program se pot inscrie studenti indiferent de specializare si facultati dar care au avut cel putin media 8.00 in precedentul an de studiu in facultate.

Pentru inscriere, cei interesati trebuie sa urmeze etapele specificate pe site-ul bancii - www.bcr.ro - in zona Practica la BCR din sectiunea Cariere. Studentii vor trimite, la adresa de e-mail practicalabcr@bcr.ro, documentele solicitate pentru inscriere in programul STUDENT BCR, numai in perioadele de inscriere special prevazute.

Dupa incheierea perioadei de inscriere aferente fiecarei perioade de practica, va avea loc un proces de selectie si planificare, pentru desemnarea celor admisi in acest program, in limita a 21 de locuri pe stagiu de practica.

Wall-Street

Sursa: Wall-StreetTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.