Auto Rom a lansat pe piata romaneasca noua clasa R de la Mercedes - Benz, un model ce in prezent nu are concurent.

Grand Sport Tourer, cum a fost supranumita Clasa R, reconfirma calitatea de deschizator de drum al marcii si, in acelasi timp, pune o noua litera in alfabetul Mercedes-Benz.

De asemenea, luxul si performanta unei astfel de limuzine nu au avut parte de un spatiu de desfasurare atat de mare.

Noua Clasa R de la Mercedes-Benz este un automobil vizionar care impune noi standarde in industria auto.

Acest concept preia calitatile recunoscute de la clasele deja consacrate de automobile, cum ar fi limuzinele, breakurile sportive si SUV-uri si le contopeste pentru a crea o noua masina cu un caracter aparte, original.

Noua Clasa R are doua versiuni de caroserie: Grand Sports Tourer cu un ampatament de 2.980 mm, creat special pentru Europa dar si pentru alte piete si versiunea mai lunga, care tinteste in special piata din SUA, dar care este de asemenea disponibila si pentru Europa, si care are un ampatament de 3.215 mm.

Sunt disponibile trei variante de motorizare cu sase si opt cilindri, inclusiv cel mai nou propulsor diesel V6 cu un cuplu maxim de 510 Nm si un consum de 9,3 l/100 km.

Toate motoarele sunt combinate standard cu o transmisie automata 7G-Tronic care, la randul ei vine cu o noutate si anume sistemul Direct Select.

Tractiunea integrala permanenta, sistemul de control al tractiunii 4ETS si sistemul ESP reprezinta o combinatie care ofera un inalt nivel de siguranta si pastreaza noua Clasa R pe traiectorie, chiar si in conditii de vreme neprielnica.


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.