Daca te-ai plictisit de statiunile de pe Valea Prahovei si doresti sa incerci ceva nou, ai de unde alege. Din Statele Unite pana in Europa si chiar Orientul Mijlociu, iti poti lua schiurile in spinare si sa te bucuri de zapada in toata splendoarea ei.

Top 5 cele mai scumpe cazari la ski

1.Game Creek Chalet
Colorado, SUA
Pret: 2.800 de dolari/noapte

Trebuie specificat ca cei 2.800 de dolari pe noapte reprezinta pretul de pornire pentru o noapte, iar sejurul minim este de trei nopti. Mic-dejun inclus, instructor de ski privat, priveliste minunata si mai ales discretie maxima.

2.Chalet du Mont D’Arbois
Megeve, Franta
Pret: 2.200 de dolari/noapte

Construita in anii 1920, mica statiune montana din Franta este cunoscuta pentru oamenii cu dare de mana care se opresc aici pentrun un sejur de ski. In apartamente abunda pielea naturala si catifeaua, iar pentru cei care nu suporta frigul exista o piscina inchisa, cu sauna si salon de infrumusetare

3.Stein Erikson Lodge
Utah, SUA
Pret: 700 de dolari/noapte

Infiintat in anii 80 de catre olimpicul cu acelasi nume care a castigat medalia de aur la JO din 1952, de la Oslo. Mic dejun inclus


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.