Ansamblurile rezidentiale rasar o data cu ghioceii atat in Bucuresti, cat si in provincie, oferind locuinte de la 50.000 de euro in sus

Primavara 2006 va fi una bogata pentru piata complexelor imobiliare. Din cele prezentate in ultimul timp de catre agentiile de profil, rezulta ca in provincie prind viata ansambluri de mari dimensiuni. Prin Capitala si imprejurimi, vin la moda minicartierele cu mai putine unitati locative.

Case din lemn la Bran si Rasnov

In judetul Brasov, compania Zoltim Trading dezvolta doua proiecte rezidentiale, in valoare totala de 9 milioane de euro. Unul dintre acestea se afla la Bran si se numeste Livada Branului. Aici se vor construi 50 de case, un centru comercial, un restaurant si o pensiune. "Noi vindem parcele de teren. La cererea beneficiarilor, vom ridica si casele. Acestea vor fi din lemn si vor costa 350 euro pentru un metru patrat construit. Daca includem si loturile, se va ajunge la un pret de 60.000-70.000 euro", a declarat Zoltan Haller, directorul general al societatii Zoltim Tranding. Ansamblul din Bran va avea o suprafata totala de 60.000 mp.

Celalalt proiect va fi realizat pe un teren de 10 hectare din zona Rasnov-Glajarie. Acesta va ingloba 90 de case, tot din lemn, si tot la pretul de 350 euro/mp, exclusiv terenul. La ambele complexe, primele 10 case vor fi gata de livrare in primavara lui 2006.

Pentru sibienii de toate conditiile

La 4 kilometri de Sibiu, langa Sura Mare, se va ridica ansamblul Ana, pe un lot de 40.300 mp. Investitia va totaliza 10 milioane de euro. "Vor fi 64 de vile, clasificate pe sapte modele - sase individuale si un duplex", a afirmat Iustinian Parolea-Moga, director de vanzari la Residence Investments, compania care construieste complexul. Fiecare casa va avea cate un teren intre 400 si 600 mp, iar suprafetele construite vor oscila intre 120 si 280 mp.

Banii Nostri

Sursa: Banii NostriTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.