Strategia de dezvoltare a Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) presupune o recapitalizare de 200 de milioane euro pentru cresterea cotei de piata de la 4,3% la 6,5% in urmatorii doi ani, a declarat, ieri, pentru Mediafax presedintele CEC, Eugen Radulescu.

"Aceasta strategie, pe care am prezentat-o comisiei de privatizare, nu exclude privatizarea. Este viziunea conducerii actuale pentru urmatorii doi ani si vizeaza atingerea unei cote de piata de 6,5% pana la sfarsitul lui 2008", a explicat Radulescu. Comisia de privatizare a CEC a solicitat conducerii bancii, in urma cu doua saptamani, sa prezinte o strategie de restructurare si dezvoltare pe urmatorii doi ani. Analiza a fost ceruta in contextul discutiilor din comisia de privatizare privind posibilitatea amanarii momentului privatizarii CEC cu aproximativ doi ani. Potrivit lui Radulescu, in aceeasi perioada, CEC ar trebui sa realizeze investitii de peste 300 de milioane de lei (aproximativ 100 de milioane de euro) pentru informatizarea si tehnologizarea retelei.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.