Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a fost in aceasta dimineata invitatul emisiunii "Asta la revista presei, Baby!", la Radio Guerrila. El a enumerat motivele pentru care a achizitionat pachetul majoritar la postul tv Realitatea, expunandu-si in acelasi timp si planurile sale de afaceri in domeniul mass media.

"Am cumparat Realitatea ca sa fac bani"

Sorin Ovidiu Vantu a declarat intr-un interviu acordat lui Liviu Mihaiu, ca a cumparat Realitatea TV pentru a face bani, adaugand ca nu si-a propus o cifra de afaceri pentru urmatorii zece ani. El a mai declarat ca nu doreste sa vanda postul ci sa il listeze pe bursa, aceasta fiind meseria lui, cea de "speculator de hartii de valoare".

SOV a mai declarat ca momentan nu este interesat de alte investii pe piata mass media, concurenta fiind in opinia sa extrem de puternica. De asemenea, el a negat faptul ca banii investitii in Realitatea TV sunt proveniti de la FNI, adaugand ca averea sa a fost construita numai prin munca. Intrebat de realizatorul emisiunii care este motivul asumarii actionariatului majoritar, SOV a declarat ca nu mai dorea sa fie omul din umbra, dorind ca din acest moment sa fie injurat si in aceasta noua calitate de actionar majoritar la Realitatea TV.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.