Compania germana Kaufland a deschis astazi cel de-al patrulea magazin al sau de pe piata romaneasca, investitia totala in tara noastra depasind acum 80 de milioane de euro.

Astfel, dupa unitatea inaugurata la Bucuresti la jumatatea lunii octombrie, si alte doua magazine deschise in Ploiesti si Ramnicu-Valcea, aceasta noua unitate este amplasata la Alba-Iulia, iar investitia se ridica la aproximativ 6 milioane de euro.

Pe terenul de 16.000 de metri patrati a fost ridicat magazinul Kaufland, pe o suprafata de 5.200 de metri patrati si o parcare gratuita pentru clienti de 270 de locuri.

Divizia Kaufland face parte din concernul Lidl & Schwarz Co&KG. Grupul Schwarz, cu peste 166.000 de angajati in intreaga Europa, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 40 de miliarde de Euro.

Concernul Kaufland este reprezentat de peste 650 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia si Romania.

Kaufland Romania a creat pana in momentul actual aproximativ 1.650 de noi locuri de munca, la sediul central, in magazinele din Bucuresti, Ramnicu Valcea, Ploiesti si Alba Iulia, precum si la noul depozit central situat in Parcul Industrial Ploiesti.

Grupul Schwarz, din care face parte Kaufland, are peste 166.000 de angajati in intreaga Europa si a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 40 de miliarde de euro.

Wall-Street

Sursa: Wall-StreetTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.