2 Februarie 2006 , in Business
CODECS si Coaching Institute continua seria evenimentelor PM Caf lansata in 2005 si va invita la a-7-a reuniune PM Caf care va avea loc in data de 7 februarie 2006 la Hotel Howard Johnson, sala Platinum, incepand cu orele 18.30.

Tema propusa: "Managementul Comunicarii - Cheia proiectelor de succes"

Moderator: Domnul Dr. Horea Murgu, Presedinte Coaching Institute

Comunicarea reprezinta un factor de influenta puternic al succesului unui proiect. Cu cat proiectul este mai mare cu atat partile implicate sunt mai diverse - echipa de project manageri, client, sponsor - iar comunicarea este mai sofisticata. in cadrul acestei reuniuni PM Caf, ne propunem sa evidentiem obligativitatea unui management eficient al comunicarii in PM si modalitatile prin care se pot preintimpina probleme, care pot aparea in cadrul unui proiect, datorita nivelurilor diferite ale asteptarilor partilor implicate.

Vor participa in calitate de invitati speciali:

Crenguta Rosu, Managing Partner - DC Communication
Fulga Dimitrescu, PR & Communication Manager - JTI
Prof. George COJOCARU, Presedinte - GCI Consultanta si Inginerie
Silviu Miron, Project Manager - AVON
Marian Stas, Presedinte - Fundatia CODECS pentru Leadership

Sunt invitati sa participe la discutiile libere, reprezentantii companiilor a caror activitate se desfasoara prin proiecte, furnizori de solutii si servicii in domeniul managementului de proiect, mediul academic, comunitatea profesionala a managerilor de proiect, manageri executivi si manageri de comunicare, reprezentanti ai administratiei locale si centrale.

Anul 2006 va constitui pentru managerii de proiect din Romania ca si pentru intreaga societate un an al adevarului in care dezvoltarea competentelor in domeniu ne va permite un bun iNCEPUT intr-un mediu puternic concurential.


Te-ar putea interesa si:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la 9AM sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului CODECS si Coaching Institute organizeaza un seminar cu tema Managementul Comunicarii - Cheia proiectelor de succes.


Ultima ora din Business pe 9AM