Produsul care a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor revistei este BitDefender 9 Professional Plus.

Peste 2000 de pasionati de IT au votat in perioada noiembrie-decembrie 2005, pentru a-si exprima optiunile referitoare la cele mai bune produse IT&C prezente pe piata romaneasca. La cele 10 categorii, au fost nominalizate peste 100 de produse. La sectiunea software, participantii au fost alesi din cele mai diverse categorii: antivirus, utilitare, mailserver, browser, prelucrare grafica, prelucrare video, educational. in urma voturilor, motivele pentru care BitDefender 9 Professional Plus a iesit castigator la acesta categorie sunt:

- usurinta in utilizare: 20%
- calitate foarte buna: 19%
- producator/brand cunoscut: 13%
- raport bun performanta - pret: 12%
- rezultate bune la teste: 11%
- imagine buna despre producator: 11%
- tehnologie de varf: 8%
- service de calitate: 5%

"In acest an, provocarea a fost mai mare, sectiunea la care am participat nu a fost doar software de securitate ca in anii trecuti, ci o categorie mult mai larga care a inclus toate produsele software. Faptul ca un produs de securitate a castigat in aceasta competitie denota o constientizare mai puternica a pericolelor din lumea IT. Pentru BitDefender, reprezinta inca o confirmare a efortului depus de intreaga echipa, in a ne diferentia prin inovatie si tehnologie", a declarat Oliviu Talianu, BitDefender Regional Manager.

"Votul reprezinta alegerea cititorilor revistei CHIP, iar faptul ca a castigat un produs romanesc nu face decat sa ne bucure. Voturile pasionatilor de IT confirma rezultatele deosebite obtinute de BitDefender in toata lumea", a adaugat Catalina Lazar, Editorial Manager, CHIP Computer&Communications.