Romsym Data este unul dintre marii furnizori pe piata romaneasca de software si servicii, afirmandu-se in timp ca unul dintre principalele canale de distributie de produse Linux si de securitate. De aceea, includerea AXIGEN Mail Server in portofoliul sau de produse software era fireasca.

"Acest nou software completeaza portofoliul Romsym Data si ne da posibilitatea de a oferi clientilor nostri o solutie completa de business, care include acum, pe langa aplicatiile de tip BIS, e-Learning, stocare, sisteme de operare si securitatea informatiei, si o aplicatie de mesagerie electronica sigura, stabila si cu suport tehnic local, dezvoltata in tara de o companie cu renume in domeniul securitatii informatiei. Sunt increzator in acest parteneriat si in perspectivele pe care le are cooperarea dintre noi si Gecad Technologies" - declara Razvan Balint, fondatorul si directorul general al Romsym Data.

"Romsym Data reprezinta pentru AXIGEN Mail Server un partener foarte important, recunoscut si apreciat pe piata si care ne poate asigura o foarte buna vizibilitate si distributie, precum si training si suport pentru utilizatorii AXIGEN. Ne bucuram sa anuntam astfel ca avem in Romania doi parteneri, Romsym Data si Gecad Net" - declara Oana Bornaz, CEO AXIGEN.

AXIGEN este o solutie de mesagerie electronica rapida, scalabila si adaptabila cerintelor de comunicare atat din partea companiilor mici si mijlocii, cat si din partea furnizorilor de servicii Internet.

Lansat in toamna trecuta, AXIGEN a inregistrat o crestere dinamica, atat din punct de vedere al tehnologiei, cat si din cel al numarului utilizatorilor. AXIGEN gestioneaza in prezent traficul de e-mail pentru 200.000 de casute postale.