Compania BDG Import SRL va fi unicul importator si distribuitor al marcilor Brown-Forman in Romania, incepand cu data de 1 aprilie 2006. Brown-Forman Corporation, una din cele mai mari companii americane de pe piata vinului si a bauturilor spirtoase, detine in portofoliu marcile Jack Daniel's, Finlandia Vodka si Southern Comfort.

Timp de mai multi ani, marcile companiei Brown-Forman au fost distribuite pe piata romaneasca de catre Allied Domecq. Recenta achizitie a companiei Allied Domecq de catre un alt mare jucator de pe piata bauturilor spirtoase, Pernod Ricard, a condus la decizia companiei Brown-Forman de a selecta BDG Import ca fiind noul importator si distribuitor al marcilor sale in Romania.

Grupul de firme BDG Import SRL a fost infiintat in anul 1996, avand ca obiect de activitate importul si distributia de produse premium, printre care Corona Extra, Budweiser Budvar, Evian, Pommery, Heinz etc. Cifra de afaceri pe anul 2005 a depasit suma de 8 milioane euro.

Brown-Foman Corporation, fondata in anul 1870, este una dintre cele mai mari companii americane de pe piata vinului si a bauturilor spirtoase. Anul trecut, compania a inregistrat vanzari de peste 2,7 miliarde dolari, dintre care 2,1 miliarde dolari din vanzarea de vinuri si bauturi spirtoase.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.