Romtelecom va formula recurs impotriva deciziei Curtii de Apel Bucuresti din 7 decembrie 2005, prin care este respinsa solicitarea companiei de a se suspenda decizia Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii, din 27 octombrie 2005 cu privire la tarifele de interconectare.
In acelasi timp, Curtea de Apel va judeca in continuare cererea Romtelecom de anulare a deciziei ANRC, care "incalca legislatia romaneasca si cea europeana, prin stabilirea tarifelor de interconectare sub nivelul costurilor", informeaza operatorul national de telefonie.

Cum decizia luata miercuri, 7 decembrie, nu este una finala, incertitudinea privind cadrul legal al interconectarii va persista si va impiedica Romtelecom sa continue investitiile de jumatate de miliard de euro, pe care le avea planificate in reteaua de generatie urmatoare. Romtelecom considera ca aceasta incertitudine cu privire la cadrul de reglementare va avea un impact nefavorabil inclusiv asupra privatizarii, care se asteapta sa fie finalizata in 2006.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.