Clientii Orange, cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala , au la dispozitie incepand din 28 ianuarie, serviciul de asigurare pentru telefon, modem si tableta, oferit sub umbrela Orange Care.

Astfel, telefoanele, modemurile si tabletele cumparate din magazinele Orange pot fi asigurate in momentul cumpararii sau in maxim 30 de zile de la achizitionarea lor, scrie Wall-Street.ro.

Pentru a incheia o asigurare, clientul trebuie sa vina in orice Orange shop cu actul de identitate, cu dispozitivul pe care vrea sa-l asigure si factura dispozitivului. Costul asigurarii va fi calculat in functie de valoarea dispozitivului si se va regasi lunar in valoarea facturii.

In acest mod, clientii vor primi reparatii gratuite, in limita valorii de asigurare, sau chiar de inlocuirea dispozitivului cu acelasi model, in cazul in care nu poate fi reparat.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.