Banca Comerciala Romania, Banca Transilvania, CEC Bank si Millennium Bank Romania vor acorda Companiei Nationale Posta Romana un imprumut de 100 milioane de lei pentru finantarea capitalului de lucru, potrivit datelor operatorului postal furnizate la solicitarea MEDIAFAX.

"In urma unei licitatii initiata in iulie 2012, Banca Transilvania si-a adjudecat un lot de 20 milioane de lei, iar un altul de catre Banca Comerciala Romania. Restul loturilor, in suma de 60 milioane de lei, au ramas neadjudecate si, in acest context, Posta a procedat la negociere fara anunt de participare. In urma procedurii, Millennium Bank si-a adjudecat doua loturi in suma totala de 20 milioane de lei, pentru care s-a semnat deja contractul, iar restul au revenit CEC Bank, contractul de imprumut fiind in curs de semnare", au declarat reprezentantii Postei Romane.

Rambursarea creditului se va efectua din sursele proprii ale operatorului postal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.