Numarul ofertelor de munca in strainatate pentru romani a crescut in 2012 cu 15% fata de anul precedent, potrivit site-ului de recrutare BestJobs.

"Numarul anunturilor pentru locuri de munca in strainatate a crescut cu 15%, la peste 4.000, principalele tari in care s-au facut angajari fiind Franta, Germania, Belgia si Marea Britanie", se arata intr-un comunicat al BestJobs, potrivti Wall-Street.ro.

La nivel local, numarul anunturilor pentru locuri de munca cu norma intreaga a stagnat in 2012, in schimb numarul anunturilor pentru job-uri part time a scazut cu 10%, la 8.293.

In ceea ce priveste job-urile dupa locatie, orasele cu cele mai mari cresteri ale numarului anunturilor pentru locuri de munca au fost Timisoara (crestere cu 10%), Sibiu (crestere cu 7,5%) si Cluj – Napoca (crestere cu 4%), in timp ce numarul job-urilor a stagnat in Constanta si a scazut in Bucuresti (-9%), Oradea (-9.9%) si Brasov (-7,4%).

Citeste mai mult pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.