FACELIFT: Microsoft Office 12 include aplicatii deja familiare, dar si unele noi, si are la baza elemente ale conceptului de business inteligence, altfel spus o mai buna valorificare a informatiei. Nu in ultimul rand, vine cu o noua interfata, nu numai din ratiuni estetice, ci evident pentru o eficienta a utilizarii.

OPERATIVITATE: Permite combinarea informatiilor structurate cu cele nestructurate. Un exemplu: datele dintr-un e-mail pot fi coroborate rapid cu cele dintr-o prezentare Power Point sau cu idei din blog-urile angajatilor.

IDENTIFICARE RAPIDA: Va ingloba o noua tehnologie de cautare rapida prin e-mail si documente. Atasamentele mesajelor electronice vor fi afisate intr-un preview, astfel incat identificarea celui necesar se va face foarte usor.

AUDIO-VIDEO: In plina epoca multimedia, Microsoft nu putea ignora informatiile audio si video; acestea sunt combinate cu celelalte date, multumita integrarii unor variate tehnologii cum sunt telefonia, conferintele pe Internet sau instant messaging-ul.

TASK & SCHEDULE: Si calendarul de activitati arata altfel: dintr-o singura privire utilizatorul va putea consulta atat programul, cat si sarcinile care s-au ivit. Adaugarea unui nou punct pe agenda se va putea face direct dintr-un e-mail. Calendarul de activitati personal este sincronizat cu cel al echipei prin doar cateva click-uri.

SECURITATE: Functia Document Inspector ii ajuta pe manageri sa ascunda metadate, destinate esalonului superior al conducerii, in fisierele Word. In caz ca respectivele fisiere sunt distribuite in companie, riscul ca informatiile sensibile sa ajunga la concurenta este redus substantial.


Despre autor:

Business Magazin

Sursa: Business Magazin


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.