Cum sarbatorile de iarna au trecut, multi oameni se gandesc deja la vacantele din 2013.

Istanbul, Turcia

Localizat la punctul de intalnire al Europei cu Asia, orasul Istanbul este cunoscut in mod traditional pentru numeroasele sale mochee, monumente antice si palate opulente. In prezent insa, cel mai mare oras din Turcia devine unul popular, care atrage toate categoriile de turisti, de la cei interesati de arta, la cei atrasi de arta culinara sau de moda, scrie Wall-Street.ro.

In Istanbul multe cladiri au fost renovate si transformate in hoteluri boutique, magazine sau restaurante. De asemenea, numeroase cluburi de noapte sofisticate si restaurante au “rasarit” in ultima vreme.

Orasul devine in acelasi timp si unul dintre cele mai fierbinti centre financiare din lume.

Qatar

Statul Qatar a devenit in ultimii ani o destinatie importanta pentru arta moderna.

Considerata cea mai bogata tara din lume, Qatarul a achizitionat o colectie imensa de arta moderna si a investit in multe manifestari si proiecte artistice.

In Qatar turistii pot vizita o serie de muzee, iar in acest an va fi inaugurat si futuristicul Muzeu National al Qatarului, realizat de renumitul Jean Nouvel.

Extinzandu-se pe piata de arta, Qatarul reuseste sa atraga mai multi turisti. Turistii vor fi cazati in hoteluri noi si se vor bucura de un aeroport modern.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.