Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) precizeaza ca nu a blocat licitatia pentru constructia autostrazii Comarnic-Brasov, relateaza MEDIAFAX.

CNSC a reaction la declaratiile premierului Victor Ponta, despre care institutia apreciaza ca au fost facute ca urmare a unei dezinformari.

Consiliul arata ca nu a "blocat" procedura de atribuire prin dialog competitiv a contractului de concesionare de lucrari pentru proiectarea, constructia, finantarea, operarea si intretinerea autostrazii Bucuresti - Brasov, tronsonul Comarnic - Brasov, "cum in mod eronat s-a interpretat", intrucat deciziile de suspendare pe care le pronunta, in cazurile prevazute expres de lege, actioneaza numai pana la solutionarea pe fond a cauzei, respectiv maximum 20 de zile de la completarea dosarului.

Premierul Ponta a cerut, vineri, gasirea unei solutii in instanta pentru reluarea licitatiei autostrazii Comarnic-Brasov, aratand ca aceasta a fost iar suspendata "pentru Sfantul Asteapta" de catre Consiliul de Solutionare a Contestatiilor, dar ca nu mai accepta "abuzurile si smecheriile" sefului institutiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.