Doua noi posturi de televiziune ale trustului Intact vor emite la inceputul anului viitor. Cu o investitie de 12 milioane de dolari, Antena 2 si Antena 4 - Euforia Lifestyle TV intra in probe la sfarsitul lui decembrie si vor fi lansate oficial in primele luni ale lui 2006.
Antena 2 si Antena 4 se adreseaza unui public-premium, stabilit dupa modelul lansat in prima jumatate a acestui an de canalul de stiri Antena 3, si care urmeaza tendintele pietei internationale de targetare a categoriilor demografice mari.

Astfel, Antena 2 se va adresa unui public masculin foarte pretentios, format din barbati cu varste cuprinse intre 20 si 45 de ani, din mediul urban si rural, cu studii medii si superioare si cu venituri medii si mari.

"Programele acestei televiziuni vor fi orientate spre dorintele si asteptarile exclusiviste ale barbatilor: tinta principala - hobby-ul!", a declarat Valentin Nicolau, manager de proiect la Antena 2.

Oprah la Antena 4

Pe de alta parte, Antena 4 - Euforia Lifestyle TV vizeaza aceleasi categorii de varsta, mediu, educatie si venit, dar tinteste femeile.

Sub conducerea lui Florin Nicoara, director de programe la Antena 1, Antena 4 va emite, de asemenea, 24 de ore pe zi, cu transmisii in direct de la evenimente de interes, cu seriale si filme de fictiune, dar si cu programe precum The Oprah Winfrey Show, talkshow-ul care are cea mai mare audienta din lume.

"Tot ceea ce reprezinta sau are legatura cu motivele de bucurie din viata oamenilor se va regasi in oferta de programe a canalului Euforia Lifestyle TV, a carui lansare va avea loc la sfarsitul lunii februarie a anului 2006", spune Nicoara.

Potrivit Cameliei Voiculescu, cea care conduce grupul Intact, "anul 2005 a fost pentru noi unul al investitiilor in tehnologie, dar si al extinderii... Am lansat patru titluri noi in presa: 'Saptamana Financiara>>, 'Tango>>, 'Top Gear>> si 'Good Food>>. Am lansat postul de stiri Antena 3, adresat publicului premium, de care suntem foarte mandri; am relansat postul Romantic FM si acum pregatim lansarea acestor doua noi posturi de televiziune si a unui post de radio pentru bucuresteni".


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.