Tribunalul Giurgiu a aprobat intrarea intrarea in insoventa a companiei Romstrade, detinuta de Nelu Iordache.

Intrarea in isnolventa a fost creuta de firm Agroindustrial Construct din Iasi. Tribunalul a numit drept administrator judiciar provizoriu Casa de Insolventa Transilvania, scrie MEDIAFAX.

Termenul limita pentru inregistrarea cererii de admitere a creantelor a fost fixat la 25 ianuarie 2013, iar cel pentru comunicarea tabelului preliminar a fost stabilit pentru 15 februarie.

Prima sedinta a adunarii creditorilor va avea loc la 21 februarie. Contestatiile la tabelul preliminar pot fi depuse pana la 4 martie iar termenul de definitivare a tabelului creantelor este 20 martie.

Tribunalul a aprobat si intrarea in insolventa a unei alte alte companii controlata de Nelu Iordache, Romstrade Logistic Expres (fosta Direct Aero Services), administratorul judiciar provizoriu fiind tot Casa de Insolventa Transilvania. Cererea de intrare in insolventa a firmei specializate in servicii de taxi aerian a fost formulata de DHL International Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.