CFR Calatori va organiza la Bursa Romana de Marfuri (BRM), la 18 decembrie, o noua procedura pentru achizitia de motorina Euro 5, contract cu o valoare estimata de 110 milioane lei, fara acciza si TVA.

"Procedura se va realiza in conformitate cu OUG 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii, cu modificarile si completarile ulterioare, si se va finaliza cu incheierea unui contract de furnizare a unei cantitati de 27.000 tone motorina, pentru perioada decembrie 2012 - iunie 2013", se arata intr-un comunicat al operatorul national feroviar de pasageri.

Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut, iar sursa de finantare este asigurata din fonduri proprii, scrie MEDIAFAX.

Guvernul a aprobat la finele lunii noiembrie scoaterea din rezerva a doar 2.000 tone motorina pentru CFR Calatori, pentru functionarea transportului feroviar de calatori pe timp de iarna, desi ministerul de resort a prezentat public o cerere pentru o cantitate de zece ori mai mare, aratand ca altfel asigurarea acestui serviciu este in pericol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.