Miliardarul Michael Bloomberg, primarul orasului New York si fondator al agentiei de informatii financiare Bloomberg, ia in considerare sa faca o oferta de achizitie a publicatiei Financial Times.

"Michael Bloomberg s-a informat cu privire la oportunitatea achizitionarii Financial Times Group, care include cotidianul Financial Times si o participatie la The Economist", scrie New York Times, citand trei persoane apropiate miliardarului, scrie Wall-Street.ro.

El a vorbit deschis cu prietenii si colaboratorii despre potentialele beneficii si dificultati ale unei achizitii atat de importante intr-un sector pe care il admira profund ca persoana care citeste ziare, dar este precaut ca om de afaceri, au mai declarat sursele citate de New York Times.

"(Financial Times, n.r.) este singurul ziar pe care l-as cumpara", i-ar fi spus Michael Bloomberg uneia dintre sursele citate de New York Times.

Citeste mai mult pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.