PayU Romania a anuntat introducerea a trei noi produse in portofoliul propriu de solutii de plata online.

Pay on Time reprezinta o metoda de plata online care le permite cumparatorilor online sa isi automatizeze acele plati online pe care le efectueaza periodic, cum ar fi facturi, asigurari, abonamente la reviste sau servicii medicale, acces la continut etc, scrie Wall-Street.ro.

Prin Pay by Click, cumparatorii pot plati cu un singur click pentru a achizitiona produsul online dorit. Astfel, acestia nu vor fi nevoiti sa parcurga procesul obisnuit de achizitie, plata avand loc in doar cateva secunde necesare procesarii tranzactiei.

Mobile Payments reprezinta interfata PayU optimizata pentru efectuarea de tranzactii online de pe dispozitive mobile. Dispozitivul de pe care se face plata este recunoscut automat, iar formularul de plata afisat permite vizualizarea si completarea facila a campurilor de plata, indiferent de numarul lor sau de natura informatiei completate.

Citeste mai mult pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.