Grupul Auchan a anuntat vineri ca a cumparat de la Metro Group hipermarketurile Real din Europa Centrala si de Est, printre care si pe cele din Romania, pentru 1,1 miliarde de euro.

Auchan va prelua activitatile operationale si activele imobiliare corespondente ale filialelor Metro Group din Polonia, Romania,Rusia si Ucraina.

"Aceasta operatiune mai necesita obtinerea aprobarii din partea autoritatilor competente ale concurentei din fiecare tara vizata si va fi finalizata, sub aceasta rezerva, in 2013. Pe viitor, hipermarketurile Real din Europa Centrala si de Est vor functiona sub marca Auchan", se arata intr-un comunicat al Auchan citat de MEDIAFAX.

Vanzarea hipermarketurilor Real Europa de Est catre Grupul Auchan vizeaza 91 de hipermarketuri Real in Polonia, Rusia, Romania si Ucraina, precum si 13 galerii comerciale in Rusia si Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.