CNADNR va relua in ianuarie licitatia pentru primul tronson al autostrazii Nadlac-Arad, dupa rezilierea contractului cu asocierea condusa de compania Romstrade, detinuta de omul de afaceri Nelu Iordache, si estimeaza ca al doilea tronson va fi finalizat la termen, respectiv in aprilie 2013.

"Toate la timpul lor. Speram sa reluam licitatia in ianuarie", a declarat directorul general al CNADNR, Mircea Pop, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca realizarea celui de-al doilea lot, construit de compania germana Alpine Bau, se va incadra in termenul prevazut, respectiv luna aprilie a anului viitor.

Constructia autostrazii Nadlac-Arad a fost impartita in doua loturi, pe o distanta totala de aproape 39 kilometri. Primul a fost adjudecat de asocierea romano-portugheza Romstrade-Monteadriano Engenharia e Construcao-Donep Construct, pentru 115,8 milioane euro, iar lotul al doilea a revenit companiei germane Alpine Bau, valoarea contractului fiind de 124,45 milioane euro.

CNADNR a reziliat recent contractul pentru construirea primului tronson al autostrazii, motivul principal fiind intarzierea lucrarilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.