Unirea Shopping Center (SCDM), care detine centrele comerciale cu acelasi nume din Bucuresti si Brasov, a incheiat primele noua luni cu o cifra de afaceri de 61,6 milioane lei (13,9 milioane euro), in crestere cu 9%.

In perioada similara a anului trecut, compania a consemnat o cifra de afaceri de 56,6 milioane lei si un profit de 1 milion de lei.

In primele noua luni din intervalul analizat, Unirea Shopping Center a consemnat un profit din exploatare de aproape 9,8 milioane lei (2,2 milioane euro), insa acesta a fost sters in mare parte de pierderile financiare, de 7 milioane lei (1,5 milioane euro). Profitul din exploatare este cu 44% peste cel din aceeasi perioada a anului trecut, iar pierderile financiare sunt mai mari cu 40%.

Veniturile totale au crescut cu 3%, la 63,9 milioane lei (14,4 milioane euro), iar cheltuielile au avansat cu 1,5%, la 61,1 milioane lei (13,8 milioane euro), potrivit informatiilor transmise, marti, pietei Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

In primele noua luni ale precedentului exercitiu financiar, veniturile au cumulat 62 milioane lei, iar cheltuielile au fost de 60,2 milioane lei.

Compania este controlata de sotii Dan si Carmen Adamescu, prin intermediul The Nova Group Investments Romania, care detine 74,16% din titluri. In structura actionariatului se mai regaseste SIF Muntenia (SIF4), cu 10% din titluri, in timp ce 15,8% din capital este detinut de alti actionari, scrie MEDIAFAX.

Firma are un capital social de 7,4 milioane lei, divizat in 2,9 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 2,5 lei.

Cea mai recenta tranzactie cu actiunile Unirea Shopping Center a fost Realizata vineri, cand pretul a scazut cu 3,61%, la 80 de lei. La aceasta cotatie, capitalizarea companiei este de 238,2 milioane lei (52,8 milioane euro).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.