Firma Creativ Invest Grup va construi doua imobile de birouri in zona de nord a Capitalei, pe soseaua Pipera-Tunari, valoarea investitiei fiind estimata la aproximativ 21 de milioane de euro. "Ansamblul North Gate Business Center este compus din doua imobile a caror suprafata totala construita este de aproximativ 32.000 de metri patrati si o suprafata utila de circa 20.000 de metri patrati", a precizat Marius Ivan, administrator al Creativ Invest Grup, beneficiarul proiectului.

Proiectul este dezvoltat pe un teren de 12.000 de metri patrati. Primul imobil va fi dispus pe 5 niveluri, cu parter si subsol si va avea o suprafata utila de 15.500 de metri patrati. Cea de-a doua cladire, cu o suprafata de 4.400 de metri patrati, va fi structurat pe patru niveluri, subsol si parter. In apropierea celor doua cladiri vor fi amenajate 550 de locuri de parcare.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.