Circa 4,1 milioane de romani au auzit de campania de reduceri Black Friday si asteapta ofertele retailerilor, iar dintre acestia 59,3%, respectiv 2,43 milioane, sunt interesati sa faca achizitii, potrivit unui studiu realizat de compania Daedalus.

27,2% dintre consumatori sunt familiarizati cu acest eveniment de shopping si asteapta sa vada ofertele. Comparativ, anul trecut in Statele Unite 226 de milioane de persoane (72% din totalul consumatorilor) au "vanat" reducerile de Black Friday.

"Dintre toti cei care si-au manifestat intentia de a cumpara de Black Friday, 28,9% au spus ca vor sa cumpere ceva de la eMAG. Ne asteptam ca inca din primele ore sa avem un trafic de circa 700.000 de vizitatori pe site, iar pe intreaga zi sa primim pana la 2 milioane de vizite", a declarat intr-un comunicat Radu Apostolescu, vicepresedinte si director de dezvoltare eMAG.

Citeste si: Tot ce ai nevoie sa stii despre Black Friday 2012: Despre participanti si posibile "tepe"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.