A fost contabil, a lucrat in vanzari, iar de un an este presedintele Ursus Breweries.

L-am intalnit pe Andrew Highcock la restaurantul "Lacrimi si Sfinti" din centrul vechi al Capitalei, unul dintre localurile sale preferate din Romania.

“Este unul dintre restaurantele mele preferate, un loc cu mancare traditionala, dar reinterpretata intr-un mod modern”, spune Highcock, care si-a propus ca doua zile pe saptamana sa le petreaca pe teren, vizitand fabricile sau localurile partenere companiei, scrie Wall-Street.ro.

Ursus va importa de doua ori mai multa materie prima, ca urmare a secetei

Calatoria din inima Romaniei l-a pus fata in fata cu efectele secetei, o problema majora a agriculturii din Romania, care are efecte negative si in industria berii. „Este un an paradoxal pentru noi, foarte bun pentru vanzari, dar rau pentru recolte. Atat culturile cu orz de iarna, cat si cele de primavara au fost afectate, iar in industrie vom simti un deficit de materie prima. Este felul naturii de a ne spune ca nu totul sta in mainile noastre, oricat de mult am lucra in birou sa facem planuri", povesteste Highcock.

O calatorie in Transilvania

Discutia este intrerupta de chelnerul care asteapta sa comandam pranzul. Profit de ocazie pentru a intoarce discutia catre perspectiva turistica a calatoriei sale prin Romania rurala.

Andrew Highcock imi povesteste cu entuziasm despre vacanta sa in Transilvania, o zona pe care a vizitat-o in interes de serviciu (compania are o fabrica in Brasov si un birou la Cluj), iar ulterior a hotarat sa o vada si cu familia. Periplul a inceput in Sibiu, a continuat cu Transfagarasan si Sighisoara, dar s-au cazat si la una din proprietatile printului Charles din Harghita.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.