Tribunalul Bucuresti a admis, luni, deschiderea procedurii generale de insolventa in cazul societatii Adevarul Holding SRL, care detine mai multe publicatii, printre care si cotidianul Adevarul.

Instanta a stabilit pentru 12 martie 2012 continuarea procedurilor in cazul insolventei societatii Adevarul Holding, scrie MEDIAFAX.

Cererea societatii Adevarul Holding SRL de intrare in insolventa, inregistrata pe 31 octombrie, trebuia sa fie judecata de Tribunalul Bucuresti in 6 noiembrie, insa a fost amanata pana la 9 noiembrie pentru ca SC Elida Media Consulting SRL sa depuna inscrisuri in sustinerea cererii de deschidere a procedurii insolventei, potrivit datelor pe site-ul tmb.ro.

Cererea insolventei nu presupune neaparat intrarea in faliment a unei companii. Adevarul Holding a cerut falimentul in contextul in care trustul de media a fost preluat recent de Cristian Burci de la Dinu Patriciu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.